Η FilaHellas σε συνεργασία με βιβλιοπωλεία της χώρας διοργάνωσε και φέτος ζωγραφικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους! Από τις 5/9 μέχρι και τις 11/9 διοργανώθηκαν 6 εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις, έτσι ώστε οι μικροί μας φίλοι να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, να ζωγραφίσουν με προϊόντα GIOTTO και να κάνουν όμορφες κατασκευές!

Η παρέα του Familives διοργάνωσε στις 12 Μαΐου τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Bake-a-Wish" για καλό σκοπό, στον δροσερό κήπο του Six d.o.g.s. στο κέντρο της Αθήνας!Το "Bake-a-Wish" είναι μια δράση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας επισκεφθήκατε στο περίπτερό μας Β22 στη School & Office 2019 στο MEC Παιανίας από τις 30.03 μέχρι 01.04! Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με υφιστάμενους και νέους πελάτες, να παρουσιάσουμε την πλήρη προϊοντική μας γκάμα και όλα τα νέα μας είδη.

Το αποκριάτικο εργαστήρι χειροτεχνίας, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο το περασμένο Σάββατο, ήταν καταπληκτικό! Εκείνα τα μικρά χεράκια δεν ήθελαν να σταματήσουν τις χειροτεχνίες!
Επίσης, οι γονείς των παιδιών ήταν εξαιρετικοί και συμμετείχαν ενεργά, παρέα με τα παιδιά τους. Το συγκεκριμένο εργαστήριο ήταν κατάμεστο από παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών μέχρι και 11 ετών!

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε, διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα!

Το περασμένο Σάββατο 2/3 η Fila Hellas διοργάνωσε 3 απίθανες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Κοζάνη!

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε κλικ πάνω στον κατάλογο και ξεφυλλίστε τον