Το πιο επιτυχημένο Face Painting με τη νέα σειρά Giotto Makeup

Το πιο επιτυχημένο Face Painting με τη νέα σειρά Giotto Makeup

Η Γιούλη από το παιχνιδάκι μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε βήμα-βήμα τα νέα προϊόντα Giotto Make up για τις καρναβαλικές μας μεταμφιέσεις!

1. Face Painting | Πως να ζωγραφίσετε μια πεταλούδα

Η Γιούλη μας εξηγεί την εμπειρία της:

«Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά face painting και τα παιδιά μου κάθε φορά που πηγαίνουμε σε κάποιο party τρελαίνονται να τα ζωγραφίσουν και περιμένουν με τις ώρες.

Όταν έπιασα στα χέρια μου τις συσκευασίες Giotto make up δεν πίστευα για να είμαι ειλικρινής ότι θα τα καταφέρω αλλά είπα να κάνω μια προσπάθεια.

Η Ζωή ανυπομονούσε και δεν ήθελα με τίποτα να της χαλάσω το χατίρι !

Το πρώτο μου face painting λοιπόν ήταν μια ωραία πεταλούδα.

Αρχικά είδα αυτό το βίντεο το οποίο ήταν πάρα πολύ βοηθητικό.

Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα video από Giottomakeup να εμπνευστείτε και φυσικά να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες!

Για να φτιάξω την πεταλούδα χρησιμοποίησα μόνο αυτή την συσκευασία, από την οποία χρειάστηκα ελάχιστο χρώμα και νομίζω ότι μπορώ να βάψω άλλες 100 φορές τη ζωή.

 Στην αρχή άνοιξα την μοβ βαφή και έκανα στο πρόσωπο της Ζωής το περίγραμμα της πεταλούδας. Όπως ακριβώς φαίνεται στη φωτογραφία.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το λευκό χρώμα και ζωγράφισα ολόκληρη την πεταλούδα.

Με ένα πινέλο ανακάτεψα λίγο τα 2 χρώματα μέσα στο περίγραμμα για να βγει το πιο ανοιχτό μοβ. Στο τέλος χρησιμοποίησα το ασημένιο χρώμα για να βάλω τις τελευταίες πινελιές!

Η πεταλούδα μου ήταν έτοιμη και τρισευτυχισμένη, με αγκάλιασε προσεκτικά, για να μη χαλάσει το facepainting, με φίλησε και μου είπε ότι είμαι η καλύτερη μαμά!

Το Giottomakeup αφαιρείται πανεύκολα μ΄ένα μωρομάντιλο από το ίδιο το παιδί, είναι δερματολογικά ελεγμένο και τα χρησιμοποιούμε άφοβα σε παιδάκια από 3 χρονών και πάνω!»

2. Face Painting | Πως να ζωγραφίσετε μια τίγρη

«Αφού έκανα face Painting στη Ζωή μια ωραία πεταλούδα, δείτε εδώ, αποφασίσαμε να ζωγραφίσω στο πρόσωπο της κόρης μου και ένα πονηρό τιγράκι.

Αρχικά είδα αυτό το βίντεο το οποίο ήταν πάρα πολύ βοηθητικό.

Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα video από Giottomakeup να εμπνευστείτε και φυσικά να πάρετε ακόμα περισσότερες ιδέες!

Για να το φτιάξω χρειάστηκα μια μόνο συσκευασία που αυτή τη φορά είχε μέσα 3 μολύβια και μου φάνηκε ακόμα πιο εύκολο σε σχέση με τις βαφές.

Η συσκευασία είναι αυτή.

Αρχικά ζωγράφισα ολόκληρο το πρόσωπο της Ζωής κίτρινο. Για να το κάνω αυτό έκανα πολλές “μολυβιές” και στη συνέχεια άπλωσα το χρώμα με τα χέρια μου μαλακά.

Μόλις έγινε κίτρινη σαν λεμόνι η Ζωή, πήρα το άσπρο μολυβάκι και ζωγράφισα τα φρύδια της, γύρω από το στόμα και λίγο στα μάγουλα.

Στο τέλος πήρα το μαύρο μολυβάκι και έκανα τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Φυσικά η Ζωή ενθουσιάστηκε και μ’ αυτό το Facepainting και τώρα μου ζητάει να της φτιάξω τσόχινα αυτιά και ουρά για να έχουμε μία επιπλέον στολή.

Το Giotto make up αφαιρείται πανεύκολα μ΄ένα μωρομάντιλο από το ίδιο το παιδί, είναι δερματολογικά ελεγμένο και τα χρησιμοποιούμε άφοβα σε παιδάκια από 3 χρονών και πάνω!»

Ευχαριστούμε θερμά τη Γιούλη και τη Ζωή από το blog Παιχνιδάκι!

Δείτε όλα τα videos της σειράς Giotto Makeup στο κανάλι μας στο youtube! Καλές μεταμφιέσεις!!!