Σχεδίασε μόδα…με τους μαρκαδόρους επαγγελματικής σχεδίασης Lyra Aqua Brush Duo!

Το φθινόπωρο είναι εποχή για δημιουργικότητα για αυτό οι Familives και η Μαρία Χαντζίκου μας δείχνουν πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε σχέδιο μόδας για αρχαρίους σε 2 μόλις βήματα!

Τα περισσότερα κορίτσια κάποια στιγμή στη ζωή τους ασχολούνται με τη μόδα, είτε σχεδιάζοντας ρούχα για τις κούκλες τους είτε για τις ίδιες. Θυμάμαι και εμένα στην ηλικία των 12 ετών να σχεδιάζω μοντελάκια και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή θα μπορέσω να τα φορέσω και εγώ η ίδια! Βέβαια αυτή η αγάπη για τον σχεδιασμό δεν έφυγε ποτέ και κάθε φορά που έχω στα χέρια μου τα κατάλληλα εργαλεία, βυθίζομαι σε έναν σχεδιαστικό παροξυσμό!

Αν ωστόσο πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τραβήξεις ούτε μια ευθεία γραμμή, αλλά πολύ θα ήθελες να χρωματίσεις μοντέλα και να αφεθείς σε ένα ταξίδι μόδας, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Βήμα 1: 

Εκτύπωσε από το διαδίκτυο δωρεάν σχέδια μόδας.

   
 

Βήμα 2: 

Γέμισε με χρώμα τα σχέδια χρησιμοποιώντας τους μαρκαδόρους επαγγελματικής σχεδίασης Lyra Aqua Brush Duo από την εταιρία Fila Hellas. Οι συγκεκριμένοι μαρκαδόροι διαθέτουν διπλή μύτη, είναι υψηλής ποιότητας και είναι ιδανικοί για καλλιτεχνική χρήση. Η μία άκρη-πινέλο, διαμέτρου 4 mm, είναι απαλή και ελαστική και μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε φόντο που μοιάζει με ζωγραφισμένο, ενώ η άλλη άκρη είναι πολύ λεπτή, διαμέτρου 2 mm, και είναι ιδανική για καθαρό σχέδιο και λεπτομέρειες ακριβείας. Επίσης τα χρώματά τους είναι ζωηρά και φωτεινά και πολύ καλυπτικά.

Και με αυτόν τον τρόπο να είσαι σίγουρη ότι το κάθε σχέδιό σου θα μοιάζει επαγγελματικό!

Αν πάλι δεν μπορείς να συνδυάσεις και να εμπνευστείς με χρωματικούς συνδυασμούς, ακολούθησε μια ακόμη πρότασή μας: βρες εικόνες, χρώματα και μοτίβα από τη φύση και αποτύπωσέ τα στα σχέδιά σου!

Αν βέβαια έχεις ή νιώθεις ότι έχεις μεγάλη ευκολία στο να σχεδιάζεις γραμμές, δημιούργησε τα δικά σου μοντέλα και τη δική σου κολεξιόν, όπως παρακάτω!

Τόλμησε, εμπιστέψου τον εαυτό σου, ονειρέψου και πάρε χαρτί και χρώματα! Δημιούργησε ό,τι έχεις στο μυαλό ή στην καρδιά σου και αν δεν είσαι σίγουρη, άσε τις δημιουργίες σου να μιλήσουν για εσένα!


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου


Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.


Περιοδικό Familives

Δείτε επίσης: Color Therapy - Ζωγραφική για ενήλικες με τα Lyra Graduate Aqua Brus Duo

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε κλικ πάνω στον κατάλογο και ξεφυλλίστε τον