Αυγοθήκες λαγουδάκια με DAS Junior χρωματιστό πηλό!

Η Ελπίδα από το blog Two Boys & Hope δημιουργεί απίθανες πασχαλινές κατασκευές με τον παιδικό πηλό Das Junior που εκτός ότι κυκλοφορεί σε πολύ ωραία χρώματα, στεγνώνει και στον αέρα. Αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει αυγοθήκες λαγουδάκια, μιας και πλησιάζει το Πάσχα.

Giotto be-be αβγό…ένα αβγό που δεν τρώγεται και κρύβει εκπλήξεις!

Η Γιούλη από το blog Παιχνιδάκι παρέλαβαν τα Giotto be-be αυγά και μας τα παρουσιάζουν! Το Πάσχα συνηθίζουμε να αγοράζουμε σοκολατένια αβγά αλλά εμείς προτείνουμε ένα αβγό από πλαστικό (Bio-based) που κρύβει μέσα του πολλές πολλές εκπλήξεις και μένει για πολύ ζωγραφική!

Φτιάχνουμε πασχαλινά αυγά με πηλό DAS!

Η Ελπίδα από το Two Boys & Hope ετοιμάζει απίθανες κατασκευές με προϊόντα Giotto! Σήμερα Η δεύτερη μας κατασκευή είναι…απίθανα πασχαλινά αυγά με πηλό DAS, που στεγνώνει στον αέρα και διακοσμημένα με ακρυλικά χρώματα και μαρκαδόρους για όλες τις επιφάνειες Giotto Decor! Μπορείτε να τα βάλετε ως διακοσμητικά στο σπίτι σας, να τα χαρίσετε ή να κάνετε γιρλάντες!

Ο πηλός είναι ένα τέλειο υλικό, γιατί μπορείς να φτιάξεις υπέροχα πράγματα. Είναι εύκολος στη χρήση και από μεγάλους και από μικρούς – λίγο σκληρότερος και πιο σταθερός από πλαστελίνη.

Φτιάχνουμε Πασχαλινές κάρτες με το Giotto Art Lab Funny Collage!

Η Ελπίδα από το Two Boys & Hope ετοιμάζει απίθανες κατασκευές με προϊόντα Giotto! Σήμερα η πρώτη μας κατασκευή είναι…απίθανες πασχαλινές κάρτες για να τις χαρίσετε στους αγαπημένους σας! Μπορείτε να τις φτιάξετε και να τις χαρίσετε μαζί με τα πασχαλινά δωράκια σας σε βαφτιστήρια ή νονούς. Ή μπορείτε να κρατήσετε τις πασχαλινές κάρτες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Σελίδα 1 από 12

youtubeicon01
Κάντε κλικ πάνω στον κατάλογο και ξεφυλλίστε τον