Φτιάχνοντας απίθανες μάσκες με σούπερ ήρωες με Giotto!

Γράφει η Ελπίδα από το Two Boys and Hope

Οι απόκριες καλά κρατούν και οι αποκριάτικες κατασκευές είναι στα φόρτε τους.. Οι μάσκες είναι αγαπημένες κατασκευές γιατί γίνονται εύκολα και μπορείς να φτιάξεις με πολύ απλά υλικά πραγματικά ότι φανταστείς.

Από ζώα και πουλιά μέχρι αγαπημένους ήρωες, πειρατές, ιππότες..

Εμείς θέλαμε να φτιάξουμε σούπερ ήρωες.. 

Όμως όχι τους συνηθισμένους σούπερ ήρωες.. Θέλαμε να φτιάξουμε δικούς μας. Και άρα ιδιαίτερες μάσκες για κάθε έναν και με τη δική του ονομασία φυσικά. 


Στο σπίτι είχα έτοιμες χάρτινες μάσκες.

To πρόβλημα ήταν ότι κάθε μάσκα ήταν μάσκα ζώου.. τίγρης, σκύλος, ελέφαντας κλπ. 

Κάπως έτσι... 

 

Οπότε.. τη γυρίσαμε από την άλλη μεριά, κόψαμε κάποια σημεία, σχεδιάσαμε με μαύρο μαρκαδόρο σούπερ ηρωικές λεπτομέρειες... και... τα νταααμμμ.. 

 

Έτοιμη η μάσκα μας!!! 

Τώρα έπρεπε μόνο να τις βάψουμε. 

 

Χρησιμοποιήσαμε μαρκαδόρους Giotto Decor Materials για τις λεπτομέρειες. 

Βάφουν καταπληκτικά, είναι κατάλληλοι για πολλές επιφάνειες και ιδανικοί για χειροτεχνίες. {Φεύγουν πανεύκολα από τα χέρια αλλά δύσκολα από τα ρούχα- άλλωστε πάντα φοράμε ρούχα που δεν μας νοιάζει αν λερωθούν}

Και Giotto Decor Acrylic για τις μεγαλύτερες επιφάνειες.. Στεγνώνουν απίστευτα γρήγορα και δίνουν ματ αποτέλεσμα. Μπορούν να βάψουν κάθε επιφάνεια και είναι τέλεια για χειροτεχνίες. Έχουμε τα βαζάκια των 25 ml που είναι ότι πρέπει για να αφήνεις το πινέλο σου και να είναι όλα καθαρά. 

 

Τα χρώματα στέγνωσαν πολύ γρήγορα και μόλις περάσαμε τα λαστιχάκια ήταν έτοιμες για πολύ θεατρικό παιχνίδι και σούπερ ηρωικές πράξεις!! 

Έγιναν φανταστικές!!! Στα δικά μας μάτια τουλάχιστον!!! 

Δείτε το άρθρο στην ιστοσελίδα Two Boys and Hope!

Ευχαριστούμε Ελπίδα!

Καλές απόκριες!

youtubeicon01
Κάντε κλικ πάνω στον κατάλογο και ξεφυλλίστε τον